В тази връзка от къде в Пловдив мога да си купя VERNET ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
термостат BEHR
Collapse
X
-
Аз преди две седмици търсих за един колега оказа се че представителя при представителя за България са свършили и не можаха да кажат кога пак ще получат а и казаха че не могат да правят поръчки за определени части а щеима като ги заредят дано вече са ги заредили или има някоя друга останала бройка из магазините. Все пак проверявах за 2,0 ТС и не съм сигурен че са едни и същи термостатите.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtve аз сега какво да правя да не би температурния датчикAprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtve аз сега какво да правя да не би температурния датчик156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от KirilSolПървоначално публикувано от dilian alfa gtve аз сега какво да правя да не би температурния датчикНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
[quote=търтей]Първоначално публикувано от KirilSolПървоначално публикувано от "dilian alfa gtv":2encuu00e аз сега какво да правя да не би температурния датчик[/quote:2encuu00]
напротив...ако показва грешна температура се засича...на мен на диагностиката датчика отчиташе 80 градуса а на таблото отчиташе 95 (или обратното...не помня вече) понеже колата има три независими датчика по които се управлява температурата към компютъра поне може да се направи преценка дали показват вярна информация или не.Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейщом казваш
няма да споря с теб
само дето не всички имат 3 датчика примерно и т.н.
уотевърAprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
според мен един безмислен спор кое е по добро. всеки ще си настоява на това което има в момента ако е доволен и за другото ако не е. ще споделя моя опит. преди месец си смених термостата защото започна да държи ниска температура старият термостат беше vernet и с него карах около година и половина без проблем. сега монтирах behr и стрелката си спи във вертикално положение.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от fioreспоред мен един безмислен спор кое е по добро. всеки ще си настоява на това което има в момента ако е доволен и за другото ако не е. ще споделя моя опит. преди месец си смених термостата защото започна да държи ниска температура старият термостат беше vernet и с него карах около година и половина без проблем. сега монтирах behr и стрелката си спи във вертикално положение.Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Първоначално публикувано от mll.......и аз не съм НЕДОВОЛЕН от Вернет....от 2 седмици съм с такъв....преди ми държеше и лятото към 78-80,а зимата-към 60гр ; сега с вернет заспа на 88 гр...Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
Comment